Karriär

We Construction söker nya medarbetare

Just nu har vi ett behov av bland annat en kombinerad projektledare & entreprenadingenjör som är redo att ta nästa steg i karriären.

Du kommer vara del av ett drivet team som brinner för att skapa ett byggbolag som utmanar branschen och skapa mervärde på nya sätt. Du kommer ansvara för egna projekt inom framförallt hyresgästanpassningar av kontor men även nyproduktion kan vara aktuellt beroende på bakgrund och ambition.

I din roll kommer du att driva projekt från anbudsarbete, till avtal, till inköp, till projektering, till produktion och slutligen till överlämnande. Rollen ställer höga krav på strategiskt förmåga och ledarskap. Rollen kommer att ge dig erfarenhet och en stabil grund att stå på gällande byggprocessen samt förbereda dig väl för framtida ledande befattningar inom företaget.

Bolaget är under tillväxt vilket kommer ge dig och rollen varierande ansvar med goda möjligheter att växa personligt och ansvarsmässigt.

Idag arbetar du som projektledare, byggledare, entreprenadingenjör. Du är erkänt duktig på det du gör och reda att ta nästa steg i karriären med ett helhetsansvar för projekt.

Du rapporterar till VD för We Construction och inom bolaget finns också ett stort stöd från övriga ledande befattningar till dig för att säkerställa att rätt stöd finns.

För att veta mer om tjänsten eller söka den vänligen kontakta Jonas Lindén tel. 0725-691301 alternativt Jonas.linden@wecon.se

Aktuellt

Beviljat bygglov för BRF Lilla Orangeriet

Fredagen den 24/4 fick vi glädjande besked att bygglovet beviljats. Det innebär att vi planerar för en etablering i mitten…
Läs mer

BRF Lilla Orangeriet

Nu har We Construction i samarbete med Våningen & Villan nöjet att presentera arton fantastiska bostäder i Brf-format. På ett…
Läs mer