Bostad

Välkommen till din bostad från We Construction

Vill du bo i en ny bostad, att få vara den första som bor i ditt hem, att få anpassa din bostad efter dina egna önskemål. We Construction erbjuder dig som kund just detta!

Att köpa bostad är den största och den viktigaste affären i ens liv och We Construction vill göra affären smidig och att den ska kännas trygg för dig som kund. Därför väljer vi att vara nära våra kunder och ha en dialog från intresse, till avtal, till tillvalshantering, till överlämnande och garantitid.

Vårt mål är att skapa moderna och trivsamma bostäder som är genomarbetande in i minsta detalj för att sedan uppföra bostäderna med en rationell byggprocess och metod som säkerställer en hög leveranssäkerhet, hög kvalitet och hög kostnadseffektivitet. Detta för att våra bostäder ska ha marknadsmässigt mycket bra priser och med en kvalitet som är högre än vanligt.

Välkommen!

Aktuellt - Bostad

Skegrie – Nyproduktion 40 lägenheter

We Construction har tecknat ett avtal med GBJ om att uppföra 40 lägenheter i fyra huskroppar i Skegrie på totalentreprenad.…
Läs mer

Bygglov för BRF Ateljéhusen

Innan julledigheterna vill vi meddela att vi idag har skickat in bygglovet för Ateljéhusen i Anderslöv. Produktionsstart är planerad till…
Läs mer

Pågående projekt

Exceptionellt Österlenboende där stora privata terrasser klättrar i kapp med havsutsikten över ett djupblått Östersjöhav. En del av Sydeuropa kommer till Simrishamn! Skandinavisk stilrenhet, modern bekvämt boende, stora glaspartier, en aktiv livsstil som på bästa sätt tar tillvara på en fusion av favörer i Österlens vackra landskap. Utsikt över hav och hamn ständigt närvarande med ett fredat strandnaturområde i förgrunden. Bostäder om 63 – 136 kvm, alla med enastående utemiljö med stora terrasser eller privat trädgård. Anmäl dig för att inte missa den kommande säljstarten!

Läs mer om våra bostäder - Brf Svävaren - Simrishamn

I omtyckta och strategiskt belägna Anderslöv med bra kommunikationer både till Malmö och Trelleborg tornar strax ett trevligt projekt upp sig med välplanerade brf-radhus.

Välj mellan townhouse i två eller tre plan helt utifrån familjens egna behov och önskningar. Vad sägs om ett helt ateljéplan högst upp under åsarna och oavsett vilket townhouse som faller i smaken bereds här nya hem med fokus på fina favörer. Barnvänligt till tusen med lättskött trädgårdstäppa, trädäck som självklar standard. Dubbla badrumsmiljöer och egen p-plats kommer såklart med i ett redan riktigt bra köp. Fin inramning med närhet till de sydskånska metropolerna.

Funktionalismen är hög i detta arkitektritade boende med genomtänkta och smarta lösningar.

Läs mer om våra bostäder - Ateljéhusen i Anderslöv

På ett naturskönt läge i norra Trelleborg växer bostadsområdet lilla Orangeriet fram. Här har du en mysig park som närmsta granne och precis utanför entrén når du en busshållplats som på ett par minuter tar dig till Trelleborgs central. På andra sidan Havrejordsvägen kommer en ny förskola snart att öppna.

Lilla Orangeriet är en mindre bostadsrättförening med en sammanhållen karaktär, med olika bostadstyper som erbjuder ett hem för alla!

Här erbjuds ett bekvämt boende, allt från stensättning utvändigt, gräs och isolerade förråd ingår. Detta är ett boende där du som kund ska kunna flytta in och njuta av din nya bostad direkt.

Läs mer om våra bostäder - BRF Lilla Orangeriet

Kommande projekt

Tänk dig ett eget getaway, granne med golfklubben och i rivieraorten Beddingestrand på solkusten av Skåne. Ett område där naturen är ständigt närvarande mellan tallar och sand och en kringmiljö som blir ett eget litet paradis. Inte långt från beachen grabbar du handduken, hoppar in i dina flip-flops och vips på några minuter kastar du dig i böljan den blå!

Just nu pågår arbetet med att formge ett nytt bostadsområde mellan tallarna vid Granhyddan i Beddingestrand. Natur, fritid och strandliv har en central roll i livet på platsen med sin närhet till havet, landsbygden och inte minst golfbanan. Här finns plats både för semester och åretruntboende och varför inte en kombination där vardagen delas mellan stad och en klassisk badort.

Läs mer om våra bostäder - Beddinge Granhyddan

Överlämnade projekt

Professionellt

  • • We take on grand projects
  • • We can compete with the big established ones
  • • We deliver on time, budget and quality standards

Familjärt

  • • We have a healthy view on our employees
  • • We care about relationships
  • • We value a human aspect

Modernt

  • • We use a differentiating IT system
  • • We handle project information smarter
  • • We allow data to input once and used in multiple contexts