Trelleborg – Havrejordsvägen

We Construction utvecklar för närvarande 8 stycken stadsradhus i 2,5 plan i norra Trelleborg längs med Havrejordsvägen. Radhusen har en intressant karaktär; med ett överhängande ovanplan skapas en tydlig entré mot gatan och ett inbyggt skärmtak för regniga dagar. Mellan gatan och entrén ligger en generös förgårdsmark med gott om plats för möblering. Uteplatserna inramas av låga stenmurar som ytterligare förstärker gaturummet och ger uteplatserna en privatare karaktär.

Radhusen är upplagda med ett socialt bottenplan med kök och vardagsrum. Plan 2 är ett privat plan med tre sovrum, badrum, separat tvättstuga och möjlighet till ett mindre allrum. Högst upp i huset på plan 3 möter man omgivningen med stora fönster mot norr och söder samt en generös takterrass. Takterrasserna är varannan mot söder respektive norr, detta för att skapa en mer privat terrass för respektive bostad.

Exteriört är husen strama vitputsade volymer med smäckra takfötter och detaljer. Den indragna takvåningen utförs som en plåtvolym för att bryta ned skalan på volymen och skapa en intressant karaktär. På husets norra sida ligger trädgårdar som sträcker sig mot gatan i norr. Längst norrut på varje tomt finns två parkeringsplatser samt ett förråd.

Projektets säljstart är planerad till våren 2019, för att redan nu anmäla ert intresse maila era kontaktuppgifter till bostad@wecon.se