Glasvasen Lokal 105

Projektet är en partnering där We Construction är totalentreprenad och omfattar en hyresgästanpassning av lokal 105 i Glasvasen, Malmö.

Lokalen anpassas för ett nytt ändamål då den tidigare var planerad för en restaurang men ska nu bli en butik och kommer utformas med ett entresolplan på 34 m2 som ska utnyttjas till extra förvaring. Butiken kommer få ett par mötesrum med glaspartier samt att hela lokalen utformas med nya ytskikt.

Uppdrag:
Hyresgästanpassning

Beställare:
Jernhusen

Omfattning:
249 m2

Kontraktssumma:
1.600.000 SEK

Start:
Juni 2017

Färdigställt:
Planerat september 2017

Status:
Färdigställt

Ort:
Malmö

Professionellt

We utmanar de etablerade byggbolagen och tar oss an storslagna projekt, där vi levererar i tid, håller budget samtidigt som vi aldrig tummar på kvalitén.

Familjärt

We värdesätter sina medarbetare och personliga relationer högt. Människan är alltid i centrum både när det kommer till kunder såväl som medarbetare.

Modernt

We ligger alltid i framkant gällande digitalisering. Genom att använda data i våra specialbyggda system kan vi genomföra projekt på ett kostnadseffektivt sätt.