Kv. Sufflören, Nordic Wellness

Projektet är en hyresgästanpassning med nya installationer, nya väggar, nya ytskikt. Entrésolplan byggdes i stora salen. Nytt ventilationsaggregat installerades. Ny utrymningstrappa, nytt skärmtak till entrén

Uppdrag:
Hyresgästanpassning

Beställare:
Klövern

Omfattning:
500 m2

Kontraktssumma:
ca 3 000 000 SEK

Start:
Maj 2019

Färdigställt:
September 2019

Status:
Färdigställt

Ort:
Malmö

Professionellt

We utmanar de etablerade byggbolagen och tar oss an storslagna projekt, där vi levererar i tid, håller budget samtidigt som vi aldrig tummar på kvalitén.

Familjärt

We värdesätter sina medarbetare och personliga relationer högt. Människan är alltid i centrum både när det kommer till kunder såväl som medarbetare.

Modernt

We ligger alltid i framkant gällande digitalisering. Genom att använda data i våra specialbyggda system kan vi genomföra projekt på ett kostnadseffektivt sätt.